Hem / Inspiration / Färg och kulör utomhus

Färg och kulör utomhus

Innan du målar om ditt hus, låt oss inspirera dig! Att välja rätt färg och kulör till huset kräver förberedelser. Det är viktigt att du blir nöjd, då dagens utomhusfärg har lång hållbarhet. Det är mycket att ta hänsyn till; exempelvis hustyp, omgivningen och historia.

Vi älskar våra trähus. Därför är det viktigt att ta vara på dem, måla dem då och då med en riktigt bra färg men också en kulör som lyfter fram det bästa av ditt hus. I denna vackra utomhuspalett för träfasad, har vi gjort stilfulla och balanserade kombinationer för fasad, fönster och vindskivor. Vi inspirerar från de varma gula, de klassiska röda och dämpade rosa, friska och praktfulla vita, de eleganta grå och beige, de nordiska blå och till sist den sköna gröna paletten.

TIPS! För att vara helt säker på slutresultatet bör du provmåla en del av fasaden innan du bestämmer dig. Du kan också boka in någon av våra skickliga Färgdoktorer, som kan ge dig mycket tips och råd. Du bokar din Färgdoktor på vår hemsida www.nordsjoidesign.se eller kontaktar direkt din lokala butik.

Vilken kulör ska du välja?

Creamy Yellow

Dusky Miramas

Nordsjö Leather Case
Summer House
334 Red
Dark Antibes

Base White

Character Beige

Woodland Dream

Classy Grey

Grey Cliff

Dark Sarcelles

Clear Paris

Steel Blue

Dark Dijon

Restful Le Havre

Forest Retreat

Irish Moss