HEDE FÄRG & MÅLERI

Meny

Öppettider

Måndag-Fredag
10-17
Lördag
10-13
 • Hede Färg & Måleri AB Nordsjö Idé & Design
  Storgatan 18A,
  840 93 Hede.
 • Telefon
  0684-104 90
 • E-post
  hedefargmaleri@telia.com

Om oss

Hos oss kan du alltid känna dig välkommen och väl omhändertagen! Vi lägger stor vikt vid att ge dig god service i alla lägen. Vi har lång erfarenhet av måleri och hjälper gärna till att svara på dina frågor. Här finns golv, tapeter, färg, kakel och kinker för alla önskemål och smaker. Vi kan även hjälpa dig med inredningstips och professionell hjälp med målningsarbetet.

Välkommen att inspireras hos oss!

Personal 003

VILKEN ÄR DIN FAVORITFÄRG?

Vi fixar den! Camilla hjälper dig med frågor kring färgsättning, inredning, målning och tapetsering. Kom till oss med dina projekt! Vi har stor kunskap och massor av färgglada erfarenheter.

Personal 002

TUSENTALS TAPETER!

Susanne guidar dig genom kollektioner från Boråstapeter, Eco, Midbec, InTrade, Decor Maison, Esprit, Casadeco, Casamance, Caselio med flera!

Personal 004

VI HJÄLPER DIG!

Vill du ha hjälp att måla om eller tapetsera? Roger har 35 års branschvana inom måleri och tapetsering! Kontakta oss för mer information.

Personal 005_redigerad

VACKRA INREDNINGSDETALJER!

Hos oss hittar du udda, personliga detaljer som ger hemmet karaktär. Vi har det sista lilla piffet – lyktor, kransar, kannor och pysseldetaljer som gör ditt hem till just ditt hem!

006

LÄR DIG GJUTA I BETONG!

Psst! Du har väl inte missat våra kurser i betonggjutning? Lär dig gjuta vackra hjärtan, fågelbad och krukor på våra helg- och kvällskurser! Kurserna är ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

111122_SE_Partnerunternehmen

VI ÄR MED I LYONESS!

En shoppingcommunity med flera förmåner och massor med möjligheter. Fråga oss hur detta gynnar dig eller läs mer på deras hemsida här.