Hem / Hitta butik / Om butiken

Hede Färg & Måleri AB Nordsjö Idé & Design

Storgatan 18A

846 31 Hede

Väganvisning

Öppettider

Vardagar

9-17

Lördagar

10-14

-

Avvikande öppettider kan ske inför och vid helgdagar, vänligen kontakta butiken för mer info eller besök oss på våra sociala medier.

-

@hedefargmaleri

Om butiken

Hos oss kan du alltid känna dig välkommen och väl omhändertagen! Vi lägger stor vikt vid att ge dig god service i alla lägen. Vi har lång erfarenhet av måleri och hjälper gärna till att svara på dina frågor. Här finns golv, tapeter, färg, kakel och kinker för alla önskemål och smaker. Vi kan även hjälpa dig med inredningstips och professionell hjälp med målningsarbetet.

Välkommen att inspireras hos oss!

Personal 003

VILKEN ÄR DIN FAVORITFÄRG?

Vi fixar den! Camilla hjälper dig med frågor kring färgsättning, inredning, målning och tapetsering. Kom till oss med dina projekt! Vi har stor kunskap och massor av färgglada erfarenheter.

Personal 004

VI HJÄLPER DIG!

Vill du ha hjälp att måla om eller tapetsera? Roger har 40 års branschvana inom måleri och tapetsering! Kontakta oss för mer information.

Personal 005_redigerad

VACKRA INREDNINGSDETALJER!

Hos oss hittar du udda, personliga detaljer som ger hemmet karaktär. Vi har det sista lilla piffet – lyktor, kransar, kannor och pysseldetaljer som gör ditt hem till just ditt hem!